אייקון תקשורת גאה במותג החדש שלה מתחום המזון המהיר ״המפגש – שווארמה. נוסטלגיה. טעמים.״. כשתגיעו לשווארמה שנמצאת ברוגוזין 9 תבינו כמה מחשבה הושקעה בסניף הראשון שללא ספק יהפוך בקרוב לרשת.
בחירת הגוונים, האווירה החייכנית ההקפדה על החומרים הנכונים ההתחשבות במיקום הייחודי והנוסטלגי וההיסטורי של הרחוב בכל פרט ועד ערכת ה-take away שתשדרג את החוויה לכל מי שידאג להזמין משלוח הביתה.
על חוויית הטעם לא נרחיב כאן, מדובר בחבורת מקצוענים שאת גלגל השאוורמה הראשון שלה הניחה בשנת 1994 ומאז משתפרת עד שהגיעה לנוסחה המנצחת ומכאן, הדרך לרשת שווארמות ממותגות קצרה.
דוד קקון, המנכ״ל של אייקון תקשורת ראה בדמיונו משלוח שווארמה שמגיע הביתה כמו מתנה מחנות אופנה, ומשם החל את עבודת העיצוב תוך קבלת חופש עיצובי מוחלט.
המקום משלב הדפסת לוחות לוקובונד בחיתוכים צורניים שנלקחו במידות מדוייקות, חשיבה על הפעימות כדי לא לייצר עומסים בעין עד לתוצאה המושלמת של בוטיק שווארמה בצבעים ייחודיים שנלקחו בחשבון ככאלה שאין בשוק, בטח לא המקומי והקפדה על בחירת הגוונים מההדפסה, לצבעי הקירות, וחשיבה על הפרטים הקטנים.
הקפדנו להשתמש בכל מה שניתן כדי לצמצם עלויות למינימום ואני שמח שהצלחנו להתכנס לתקציב שפוי ללא שום פשרה על התוצאה.